14 may 2014, 0:25

Остатъци от детство 

  Poesía » Otra
392 0 2

 

Остатъци от детство ме преследват,

развеселени крачат покрай мен,

понякога са тихичко приседнали

или опитват да ме хванат в плен.

 

Преструват се на кротки, цветни части

от пъзела, наречен „мой живот”.

А всъщност са най-важни и с пристрастие

обличат всяко днес със спомен нов.

 

Във  първите години е родена

най-истинската моя същина;

до края ми не ще е променена,

… до  края, а дори и след това…

© Екатерина Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Леко пристрастна и аз с мнението на Жанет, но да, стиха е много приятен ! Поздрави !
  • За мен първите два стиха са достатъчни, но... думата е на автора
    Харесва ми, симпатично стихотворение!
Propuestas
: ??:??