Сега си на топло,под сърцето на мама.
Сънуваш воплите и радостта голяма,
с която пътуваш стъпка по стъпка...
И в дните дъждовни;и в нощите бели,
ще носиш спомени за зрели раздели.
Тръгвай за среща с новото слънце!
Любовта е гореща в покълнало зрънце.
© Стойчо Станев Todos los derechos reservados