23 ene 2007, 20:25

Осъдена плът 

  Poesía
763 0 9


Сълза прегръща и полага си глава

остригано детето в белези и рани,

на грубите си майчини бедра

с които се изхранва тя и него храни.

Покрити с бельо от бял сатен

пропити с аромата на не скъп парфюм,

с мирис на клиент от похот запотен

желание посели в замъгленият му ум.

Със тях тя утолява нощем страсти

и животинският нагон на господа,

които води в парковите храсти

и стоновете им дарява на нощта.

Те смачкани банкноти и подават

а тя поема ги със смачкана душа,

една душа купуват и продават

затворена в капана на плътта.

 

© Диньо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??