6 nov 2018, 23:06

Осъзнаване 

  Poesía
184 1 2

В една саксия цвете съм засял...

А то не иска да поникне!

Дори и втренчен да седя

едва ли ще го трогна...

 

Дали е правилното семе?

Дали саксията е в правилният цвят!?

Не знам, но мисля си, че аз се вързах

на наивност и плътски грях.

 

В една игра на котка и на мишка.

В лъжа и самота, съдбата ми сега ми връща,

затуи че повярвах на греха.

В една саксия сърцето си погребах!

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Така е Гавраиле,Приятелю!Благодаря че сподели!До нови!
  • "В една саксия сърцето си погребах!".Силен финал,Приятелю!Понякога осъзнаването е истинско терзание.
Propuestas
: ??:??