В една саксия цвете съм засял...
А то не иска да поникне!
Дори и втренчен да седя
едва ли ще го трогна...
Дали е правилното семе?
Дали саксията е в правилният цвят!?
Не знам, но мисля си, че аз се вързах
на наивност и плътски грях.
В една игра на котка и на мишка.
В лъжа и самота, съдбата ми сега ми връща,
затуи че повярвах на греха.
В една саксия сърцето си погребах!
© Ангел Все права защищены