30 ene 2005, 17:54

От бяло в жълто 

  Poesía
706 0 1
Набръчква се
времето.
Гравитация
в мислите,
безтегловна
полемика,
търсеща истини,
побъркан свят
с объркани хора,
посоките много,
изход един,
а в контактните
лещи умора...
Вакуум изсмуква
чувствата,
летящи в орбита
около щастието,
попаднало в
черната дупка
на раждащата
се свръхнова,
в посока
великия взрив
на съзнанието,
губещ се
в безкрайния
душевен
космос - поле
за реактивните
сонди на
психоаналитиците
и манна небесна
за психиатрите.

Набръчква се
времето,
а в гънките му
белите мишлета
пожълтяват

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??