16 sept 2014, 13:25

Oт капки кръв съм сътворена... 

  Poesía
440 0 1

Oт капки кръв съм сътворена...

Разтварям себе си в нощта

от капки кръв съм сътворена...

Разкъсвам спомена за розата,

някога от твоите ръце родена...

 

Устните са сухи от молитви...

Ръцете ми отново уморени,

не заших крилете си и този път...

Умират във мъглата -  спотаени...

 

Вятърът ще дойде скоро...

за да отнесе сълзите...

В капки спомен кървав дъжд,

ще докосваш  ли очите ми?...

 

 

автор: Моника Стойчева

дата: 12. 09. 2014



© Моника Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??