25 nov 2007, 13:23

~... от Любов...~ 

  Poesía » De amor
1081 0 5
 

... Боли...

но от Любов болката е най-нежна...

А сърцето кърви ли, кърви...

и проклина се, че направи тази грешка...

 

... Сълзи...

но от Любов сълзите са най-горчиви...

Заспиваш, но будиш се от кошмарите неспирни -

Сънуваш момчето, което толкова те нарани...

 

... Лъжа...

но от Любов лъжата се прощава...

Прикриваш чувствата си, страдаш, гориш...

и накрая потъваш в забрава...

 

... Самота...

но от Любов самотата е най-коварна...

(Разкъсва ме бавно парче по парче...)

пронизва ме бавно като с куршум,

но не може да ме накара на Любовта гръб да обърна...!

© Инна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??