... Боли...
но от Любов болката е най-нежна...
А сърцето кърви ли, кърви...
и проклина се, че направи тази грешка...
... Сълзи...
но от Любов сълзите са най-горчиви...
Заспиваш, но будиш се от кошмарите неспирни -
Сънуваш момчето, което толкова те нарани...
... Лъжа...
но от Любов лъжата се прощава...
Прикриваш чувствата си, страдаш, гориш...
и накрая потъваш в забрава...
... Самота...
но от Любов самотата е най-коварна...
(Разкъсва ме бавно парче по парче...)
пронизва ме бавно като с куршум,
но не може да ме накара на Любовта гръб да обърна...!
© Инна Всички права запазени