21 may 2013, 9:49  

Отначало... 

  Poesía
549 0 0

Как странно нареждат се мислите,

щом нещо се в тях  промени?!

До днес си подреждал измислици,

а смисълът в тях си открил.

 

Как странно променят се хората,

щом малко надежда съзрат?!

Обичта им -  надвила умората.

Очите им  - веч не сълзят.

 

Как странно отиват си спомени?!

Заменят ги слънчеви дни.

И в миг на раздяла, опомнени,

събираме бегли следи.

 

Как странно блещукат косите ни,

щом срещнем в погледа плам?!

Сърцата, от обич наситени,

танцуват, лишени  от срам.

 

Как странно минават годините?!

Не помним ли първите дни,

когато блестяха косите ни,

когато не бяхме сами?!

 

И в миг на раздяла... Опомнени...

Прозрели, простили... Напред!

Сърцата ни - пълни със спомени!

Желаем си само късмет!

© Иринка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??