3 mar 2009, 8:32

От обич боли ли? 

  Poesía » De amor
985 0 23
"Боли ли от обич?" -
ти пак ме попита,
а в мускула нежен
бе тайната скрита!
По мен не въздишай -
от обич боли ме!
Сърцето послушай -
ела и вземи ме!
Сълзите закапват -
пролетен дъжд,
ръцете разтапят
големия мъж!
До сърцето достига
болката сладка -
нежна верига
и вековна загадка.


болката сладка

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??