Мечтите нявга са отсечени,
но чрез вяра можем да ги извисим.
В доброто полетът е вечен
и не с крила, а със сърца летим.
Емпатия и действия святи
към Бога тайно ни отвеждат.
Добрините смислени, крилати,
оставят на света надежда.
Валят в мъглата светски вопли
от човешката поквара.
Доброто свято силно топли
и грейва във сърцата вяра.
След смърт доброто в миг възкръсва.
Смисълът оставя диря.
Дори и разпнато на кръста,
доброто нивга не умира.
Мечтите светли се събуждат
и литват в транс, извайват път.
Те живота в миг пробуждат
и карат хората да полетят.
Людете с добри сърца
създават сила безконечна.
Със сърца от светла доброта
летят от раждане до вечност.
©️ Дарина Дикова, 31.08.2024 г.
© Дарина Дикова Todos los derechos reservados