Поезия... изгарящо душата слово
проникващо дълбоко в мисълта
отчаян вик... надежда дава
когато трябва и сълза
Поетът, стихове не пише...
той раздава своето сърце
на малки късчета разхвърля,
любов, надежда и тъга
Всеки носи по своему словата
едни да пишат за любов
други за надеждата
и по добър живот.
Но всички сме едно...
защото в словото
Поетът себеси раздава
от сърце до гроб!
© Ангел Todos los derechos reservados