9 may 2017, 15:15

От устните ми... 

  Poesía
421 5 10

От устните ми вино пий,

искам мъката да си забравиш!

А после с обич ме убий –

но споменът за мен да пазиш!

От устните ми вино пий,

за малко искам ти да ме обичаш!

А после, после ги изпий –

докато вечно твои ги наричаш!

От устните ми вино пий –

нека огънят им бавно да те гори!

После като вълк ти вий –

за устните ми искам да се молиш...

© Ивелина каменова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??