9.05.2017 г., 15:15 ч.

От устните ми... 

  Поезия
420 5 10

От устните ми вино пий,

искам мъката да си забравиш!

А после с обич ме убий –

но споменът за мен да пазиш!

От устните ми вино пий,

за малко искам ти да ме обичаш!

А после, после ги изпий –

докато вечно твои ги наричаш!

От устните ми вино пий –

нека огънят им бавно да те гори!

После като вълк ти вий –

за устните ми искам да се молиш...

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??