31 oct 2007, 17:54

От вина 

  Poesía » De amor
910 1 10
Не виждах в очите ти тъга,
а исках да се чувстваш малко наранен.
Недей да ми прощаваш от вина,
която аз изпитвах всеки ден.
От миналото още ме боли,
дори не знам защо това направих.
Май исках да те предизвикам, но уви,
защо съм те обичала, забравих.
Недей да ме обичаш от вина,
не знаеш колко много нараняваш
останалата в мен жена,
която вече ти не заслужаваш.

© Мариа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??