31 окт. 2007 г., 17:54

От вина 

  Поэзия » Любовная
911 1 10
Не виждах в очите ти тъга,
а исках да се чувстваш малко наранен.
Недей да ми прощаваш от вина,
която аз изпитвах всеки ден.
От миналото още ме боли,
дори не знам защо това направих.
Май исках да те предизвикам, но уви,
защо съм те обичала, забравих.
Недей да ме обичаш от вина,
не знаеш колко много нараняваш
останалата в мен жена,
която вече ти не заслужаваш.

© Мариа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??