Oct 31, 2007, 5:54 PM

От вина 

  Poetry » Love
909 1 10
Не виждах в очите ти тъга,
а исках да се чувстваш малко наранен.
Недей да ми прощаваш от вина,
която аз изпитвах всеки ден.
От миналото още ме боли,
дори не знам защо това направих.
Май исках да те предизвикам, но уви,
защо съм те обичала, забравих.
Недей да ме обичаш от вина,
не знаеш колко много нараняваш
останалата в мен жена,
която вече ти не заслужаваш.

© Мариа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??