6 sept 2011, 18:40

От висините на нещата 

  Poesía
546 0 1

 

 

Писна ми да съм марионетка,

пешка от последна инстанция.

Отказвам всякакви равносметки,

за честност не давам квитанции.

 

И вирвам нос в небесата –

порасвам с два сантиметра

и от висините на нещата

ви съглеждам долу –

                               вече ретро.

 

© Румяна Славкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??