Sep 6, 2011, 6:40 PM

От висините на нещата 

  Poetry
515 0 1

 

 

Писна ми да съм марионетка,

пешка от последна инстанция.

Отказвам всякакви равносметки,

за честност не давам квитанции.

 

И вирвам нос в небесата –

порасвам с два сантиметра

и от висините на нещата

ви съглеждам долу –

                               вече ретро.

 

© Румяна Славкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??