От време оно
сме имали хора герой;
Герой от световен мащаб.
Българи смели... В жертва се дали за нас.
Без даже да вземат
прашинка от слава за тях.
Те в жертва се дали за своя народ.
И в мъка живяли и в много беди...
Но с любов са се били
за нашите земи;
-Да бъдем свободни, а не нечий роб.
Да бъдем прекрасен усмихнат народ.
-Кръжат в небето Лешояди.
Оглозгали вече святост и чест...
Безчинстват наяве
и мачкат без срам?
Новите наши герои
без капчица свян!
© Ангел Todos los derechos reservados