10 мая 2014 г., 21:40

От време оно!!! 

  Поэзия » Гражданская
378 0 0

От време оно

сме имали хора герой;

Герой от световен мащаб.

Българи смели... В жертва се дали за нас.

Без даже да вземат 

прашинка от слава за тях.

Те в жертва се дали за своя народ.

И в мъка живяли и в много беди...

Но с любов са се били 

за нашите земи;

-Да бъдем свободни, а не нечий роб.

Да бъдем прекрасен усмихнат народ.

-Кръжат в небето Лешояди.

Оглозгали вече святост и чест...

Безчинстват наяве

и мачкат без срам?

Новите наши герои

без капчица свян!

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??