8 dic 2009, 22:59

От времето 

  Poesía » Civil
379 0 1

Чудесен е денят

в прегръдката на лято.

Докато всички спят,

прелита пъстро ято

и утрото стоварва -

красиво и богато.

Събуждаш се, нехаеш,

навярно мислиш в песен.

И влюбено гадаеш

дали ще бъде лесен

и този ден в сърцето -

ухаещ и отнесен.

Но някак е заблуда

привидната хармония.

Дълбоко ще се чудиш,

със нотка на ирония,

как определя времето

предзимната агония.

 

21.11.2009г.

© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??