21 ene 2009, 13:48

Отбрана 

  Poesía
418 0 2

            ОТБРАНА

Съдбата с мене си играе.

Снегът е смесен с лунен прах.

И ледена звезда съм, зная!

Ех, колко много преживях!

Студът заля ме изведнъж,

но в мене огънче остана.

Ах, как ми липсва дъжд.

… Минавам в кръгова отбрана.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??