Jan 21, 2009, 1:48 PM

Отбрана 

  Poetry
427 0 2

            ОТБРАНА

Съдбата с мене си играе.

Снегът е смесен с лунен прах.

И ледена звезда съм, зная!

Ех, колко много преживях!

Студът заля ме изведнъж,

но в мене огънче остана.

Ах, как ми липсва дъжд.

… Минавам в кръгова отбрана.

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??