Ти сам знаеше коя съм,
известна с това, че подлудявам.
Ти знаеше изхода,
но предпочете да останеш.
Не търси виновни, че си слаб,
пред мене всеки слаб остава.
От който искам, пия любовта му,
само с поглед разпалвам страстта му.
При когото, когато искам оставам,
реша ли - тръгвам...
Отчети не давам!
© Надя Георгиева Todos los derechos reservados