30.01.2009 г., 12:03 ч.

Отчети не давам 

  Поезия
604 0 4
 

Ти сам знаеше коя съм,
известна с това, че подлудявам.

Ти знаеше изхода,
но предпочете да останеш.

Не търси виновни, че си слаб,
пред мене всеки слаб остава.

От който искам, пия любовта му,
само с поглед разпалвам страстта му
.

При когото, когато искам оставам,
реша ли - тръгвам...
Отчети не давам!

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??