От толкова отдалеченост се смали
до малка точка крехкото доверие...
Изгубеното винаги боли,
започваме да вярваме в поверия.
От толкова отдалеченост посивяха
косите на зелената ми нежност...
Повярвай, любовта не е заплаха,
заплахата е - празна вечност.
От толкова отдалеченост се стопи
циклонът с име на момиче,
разнежи се сред старите липи,
сънувайки, че някого обича.
От толкова отдалеченост избеля
цветът на тайните ни стенописи...
Реката всички мостове заля -
ще ни открият ли във чужди летописи?
© Рада Димова Todos los derechos reservados
Опияняващо!