Jun 13, 2016, 3:41 PM

Отдалечаване 

  Poetry
802 3 16

 

                            От толкова отдалеченост се смали

                            до малка точка крехкото доверие...

                            Изгубеното винаги боли,

                            започваме да вярваме в поверия.

 

                           От толкова отдалеченост посивяха

                           косите на зелената ми нежност...

                           Повярвай, любовта не е заплаха,

                           заплахата е - празна вечност.

 

                           От толкова отдалеченост се стопи

                           циклонът с име на момиче,

                           разнежи се сред старите липи,

                           сънувайки, че някого обича.

 

                            От толкова отдалеченост избеля

                            цветът на тайните ни стенописи...

                            Реката всички мостове заля -

                            ще ни открият ли във чужди летописи?

© Рада Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??