3 sept 2011, 11:58

Отдаване 1 

  Poesía » Erótica
2450 0 10

Obra no adecuada para menores de 18 años

В жадуваната пропаст на бедрата ми седефни

се спускаш бавно.... Цял - желание и стон.

Страстта бронзира мускулите ти и прави ги релефни.

Отдаваш се безжалостно на вечния нагон.


Пътуваш ти към мене, към тебе аз пътувам...

По кожата. Безпаметно. Със капчици нектар...

И цяла в теб се стапям, тайфунена бушувам.

Червено е сърцето ми, червено като нар....


Как любиш ме задъхано! С възторжено стенание

изпиваш мойте викове и моя трепет див.

Аз твоя светла струна съм - звънтяща от желание.

А ти си мой докрая. Като сълза щастлив. 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??