3.09.2011 г., 11:58 ч.

Отдаване 1 

  Поезия » Еротична
2411 0 10

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

В жадуваната пропаст на бедрата ми седефни

се спускаш бавно.... Цял - желание и стон.

Страстта бронзира мускулите ти и прави ги релефни.

Отдаваш се безжалостно на вечния нагон.


Пътуваш ти към мене, към тебе аз пътувам...

По кожата. Безпаметно. Със капчици нектар...

И цяла в теб се стапям, тайфунена бушувам.

Червено е сърцето ми, червено като нар....


Как любиш ме задъхано! С възторжено стенание

изпиваш мойте викове и моя трепет див.

Аз твоя светла струна съм - звънтяща от желание.

А ти си мой докрая. Като сълза щастлив. 

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??