31 ago 2006, 20:32

Отдавна вече 

  Poesía
762 0 3

Отдавна вече

Не ме лъжи,
а гледай ме в очите -
отдавна да ти вярвам спрях.
Не ме моли,
не чуват те мечтите -
отдавна вече съм без тях.

Не ме търси,
сред мислите си вече -
отдавна тръгнах си от там.
Не ми шепти,
виж времето изтече -
отдавна искам да съм сам.

© Владимир Минков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??