Aug 31, 2006, 8:32 PM

Отдавна вече 

  Poetry
764 0 3

Отдавна вече

Не ме лъжи,
а гледай ме в очите -
отдавна да ти вярвам спрях.
Не ме моли,
не чуват те мечтите -
отдавна вече съм без тях.

Не ме търси,
сред мислите си вече -
отдавна тръгнах си от там.
Не ми шепти,
виж времето изтече -
отдавна искам да съм сам.

© Владимир Минков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??