31.08.2006 г., 20:32 ч.

Отдавна вече 

  Поезия
760 0 3

Отдавна вече

Не ме лъжи,
а гледай ме в очите -
отдавна да ти вярвам спрях.
Не ме моли,
не чуват те мечтите -
отдавна вече съм без тях.

Не ме търси,
сред мислите си вече -
отдавна тръгнах си от там.
Не ми шепти,
виж времето изтече -
отдавна искам да съм сам.

© Владимир Минков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??