2 oct 2007, 8:55

Отделеност 

  Poesía
540 0 7
Отделеност

Чувства, родени в жарава,
но от влага на дъжд отпили,
живеещи в секундна забрава,
превръщат се в спомени гнили.

Заедно сме, но поотделно далече,
и вкуса ти забравих. Сладък ли беше?
Може от мисли погорчал да е вече.
И там, в безкрая, дъждът ни валеше.

Отделни части от едното цяло.
Отделни спомени бродят във нас.
Извива се тягостно твоето тяло,
извиват се и секундите в час.


Между нас вече липсват среди.
Сега сме само два края. Уви!

© Християн Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??