2.10.2007 г., 8:55 ч.

Отделеност 

  Поезия
539 0 7
Отделеност

Чувства, родени в жарава,
но от влага на дъжд отпили,
живеещи в секундна забрава,
превръщат се в спомени гнили.

Заедно сме, но поотделно далече,
и вкуса ти забравих. Сладък ли беше?
Може от мисли погорчал да е вече.
И там, в безкрая, дъждът ни валеше.

Отделни части от едното цяло.
Отделни спомени бродят във нас.
Извива се тягостно твоето тяло,
извиват се и секундите в час.


Между нас вече липсват среди.
Сега сме само два края. Уви!

© Християн Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??