8 mar 2018, 23:12

Отдръпни 

  Poesía » Verso libre, Otra
416 1 2

едно ребро
дадено назаем
не те прави
Господ

 

отдръпни
хищните си ръце
от тялото ми

 

насила
може да отнемеш
само (от) себе си

 

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??