8.03.2018 г., 23:12 ч.

Отдръпни 

  Поезия » Свободен стих, Друга
415 1 2

едно ребро
дадено назаем
не те прави
Господ

 

отдръпни
хищните си ръце
от тялото ми

 

насила
може да отнемеш
само (от) себе си

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??