29 abr 2017, 21:48

Отдъхване 

  Poesía » Verso acróstico
526 3 9

Отпускане в лоното на светлината. Последно

търсене сред сенките прашасали. 

Дълбаене с нокти до кръвясване, до

ъгъла на спокойното ни дишане.

Хилави, отпуснати, но

вдишвайки отново

аромата на живота. 

Незабравими. Дните ще останат паметни – 

ездачи, върнали ни  във времето обратно.  

 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??