29.04.2017 г., 21:48 ч.

Отдъхване 

  Поезия » Акростихове
513 3 9

Отпускане в лоното на светлината. Последно

търсене сред сенките прашасали. 

Дълбаене с нокти до кръвясване, до

ъгъла на спокойното ни дишане.

Хилави, отпуснати, но

вдишвайки отново

аромата на живота. 

Незабравими. Дните ще останат паметни – 

ездачи, върнали ни  във времето обратно.  

 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??