29 апр. 2017 г., 21:48

Отдъхване 

  Поэзия » Акростихи
530 3 9

Отпускане в лоното на светлината. Последно

търсене сред сенките прашасали. 

Дълбаене с нокти до кръвясване, до

ъгъла на спокойното ни дишане.

Хилави, отпуснати, но

вдишвайки отново

аромата на живота. 

Незабравими. Дните ще останат паметни – 

ездачи, върнали ни  във времето обратно.  

 

© Василка Ябанджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??