8 feb 2011, 0:30

Отгледай дърво 

  Poesía » Otra
708 0 8

Отгледай дърво и раздай плодовете.

И веднага за тях забрави.

Отпусни се в прегръдката топла и мека

на безгрижни зелени треви.

 

Превърни се в пчела, разлюляла небето

и целунала ябълков цвят.

Завърни се при себе си тихо и леко

толкова близък и… непознат.

© Златина Бонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??