Feb 8, 2011, 12:30 AM

Отгледай дърво 

  Poetry » Other
709 0 8

Отгледай дърво и раздай плодовете.

И веднага за тях забрави.

Отпусни се в прегръдката топла и мека

на безгрижни зелени треви.

 

Превърни се в пчела, разлюляла небето

и целунала ябълков цвят.

Завърни се при себе си тихо и леко

толкова близък и… непознат.

© Златина Бонева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??