14 ago 2009, 0:41

Отхвърлен 

  Poesía
952 0 3

Не ме обичаш.

Не желая тази страст,

която ще измачка моите дрехи

със сластни, лакоми ръце,

притискайки душата ми с плътта си.

 

Не се нуждая аз от нежността -

цена, предлагана от теб, в замяна

на тялото ми - покорено с власт,

оставяйки в сърцето рана.

 

Не искам нищо.

Има ли какво?!

Усмивки или пък въздишки

и думи празни, с цел да заблудиш,

че някога ще търсиш в мене  личност.

© Радостина Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??