Не ме обичаш.
Не желая тази страст,
която ще измачка моите дрехи
със сластни, лакоми ръце,
притискайки душата ми с плътта си.
Не се нуждая аз от нежността -
цена, предлагана от теб, в замяна
на тялото ми - покорено с власт,
оставяйки в сърцето рана.
Не искам нищо.
Има ли какво?!
Усмивки или пък въздишки
и думи празни, с цел да заблудиш,
че някога ще търсиш в мене личност.
© Радостина Попова Всички права запазени
Много оргинално! Поздрав!