21 ago 2010, 13:14

Отивам си 

  Poesía » De amor
562 0 0

Съзнаваш ли колко ми е трудно,

съзнаваш ли, че ти ме отхвърли.

Още чувам тези думи: Не искам!

Жестока рана в мен ти издълба.

 

Отговори си сам: Тъжна ли съм?

Сарказмът ти няма да помогне.

Всеки опит ще завършва с това:

Не искам, не давам, не те желая.

 

Сърцето ми погледни - то плаче.

Отивам си! Ненужна съм за теб.

Боли и ще продължава да боли.

A защо не спирам да те обичам?

© Снежана Миленова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??