Кажи ми как да те забравя?
Остави ме сама в тишина и мрак,
без теб животът няма смисъл,
без теб животът ми е ад.
Угасват бавно и последните надежди,
бавно се разделяме и ние в нощта,
кръвта по устните се стича плавно,
обичта отива си със вечерта.
Отиваш си и ти, а тъй ми е студено
и всичко сякаш е една лъжа.
Крещя след тебе "моля те, върни се,
не оставяй да угасне любовта"!
© Ивелина Станева Todos los derechos reservados