8 июл. 2009 г., 00:38

Отиваш си 

  Поэзия » Любовная
647 0 1

Кажи ми как да те забравя?

Остави ме сама в тишина и мрак,

без теб животът няма смисъл,

без теб животът ми е ад.

 

Угасват бавно и последните надежди,

бавно се разделяме и ние в нощта,

кръвта по устните се стича плавно,

обичта отива си със вечерта.

 

Отиваш си и ти, а тъй ми е студено

и всичко сякаш е една лъжа.

Крещя след тебе "моля те, върни се,

не оставяй да угасне любовта"!

© Ивелина Станева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??