12 ene 2018, 16:04

Отказ 

  Poesía » De humor
616 1 8

Ша откажа аз жените
пукницата ша откажа
даже може би
цигарите.
....................
Е какъв ще бъда сетне
(като баничка.. без сирене)

а нима го заслужавам?

като за любов танцувам като Арлекино
ала все дървета срещам 
като Буратино.

© Христо Манчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??