Не може! Няма да повярвам!
Не искам никой тук да ми докладва!
Не искам, чу ли! Бързо замълчи!
Нима възможно е очите на приятел,
с който до вчера всичко си делил,
днес да те гледат със такава ярост
и да го чуваш страшни думи да реди?
Нима възможно е подобно нещо?
НЕ! НЕ! Отказвам да го видя аз!
Предателства не виждам, не очаквам...
от днес и чак до сетния си час ....
© Надежда Кръстева Todos los derechos reservados